قارچ سفید بسته بندی 200 گرمی دزفول

فروشگاه:جلگه دز

تماس با فروشگاه

در انبار

توضیحات

ارزش غذایی قارچ خوراکی

قارچ خوراکی سرشار از ارزش غذایی و دارویی زیادی برای زنجیره غذایی انسان می باشد. کلسترول و استرول ها که برای بیماران قلبی مضرند در قارچ ها وجود ندارند و متقابلاً ارژسترون در قارچ موجود است که توسط بدن به ویتامین D تبدیل می شود.

اکثر سبزیجات فاقد اسیدفولیک و ویتامین 12 B هستند در حالی که این مواد در قارچ به میزان قابل ملاحظه ای یافت می شوند. علاوه بر ویتامین های فوق الذکر قارچ مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین C است.

قارچ ها برای اشخاص گیاه خوار به عنوان طعم دهنده غذا مطلوبند و قابل فیریز شدن و نگهداری برای مدت طولانی می باشند و کیفیت خود را نیز از دست نمی دهند. قارچ حاوی مقدار زیادتری ویتامین 12 B و نیاسین در مقایسه با سایر سبزیجات می باشد.

قارچ ها برای اشخاص گیاه خوار به عنوان طعم دهنده غذا مطلوبند و قابل فیریز شدن و نگهداری برای مدت طولانی می باشند و کیفیت خود را نیز از دست نمی دهند.

قارچ حاوی مقدار چشمگیری فسفر، سدیم، پتاسیم و مقدار کمتری آهن و کلسیم، به علاوه حاوی مقدار ناچیزی کانیم، سلنیم و سرب است. قارچ یک غذای ثابت در سبدغذایی مردم کشورهای مختلف با فرهنگ مختلف و به عنوان یک منبع غذایی با ارزش مورد علاقه مردم است و به علاوه به عنوان چاشنی و ادویه مورد استفاده قرار می گیرد.

قارچ به عنوان غذایی کم کالری، دارای ارزش تغذیه ای بالا، درمانگر بیماری ها، مفید برای بیماری های قلب و عروق، غدایی مناسب برای نوجوانان، بزرگسالان و اشخاص دارای بیماری قند است. علم از دیرباز قارچ را به عنوان یک غذای خاص تلقی کرده است. یونانی ها از آغاز تمدن یونان قارچ را یک تقویت کننده بدن برای مبارزه های تن به تن تلقی می کردند. چینی ها قارچ خوراکی را به عنوان اکسیر زندگی مصرف می کردند وعده ای آن را همچون یک غذای خوشمزه مورد ستایش قرار می دادند. رومن ها قارچ را غذای خدابان تلقی می کردند و در گذشته های دور با آن در اعیاد و جشن ها پذیرایی می نمودند. انسان های اولیه قارچ را به عنوان یک نوع خوراکی به دلیل ارزش غذایی آن مصرف نمی کردند بلکه آن را همانند یک چاشنی طعم کننده در غذا مورد استفاده قرار می دادند. بعد از تجزیه آزمایشگاهی قارچ به عنوان یک غذای خوشمزه با ارزش غذایی بالا شناخته شد. علاوه بر آن بعضی انواع قارچ های خوراکی دارای خواص درمانی نیز هستند.

معرفی شرکت کشاورزی جلگه دز (قارچ دزفول)

شرکت کشاورزی جلگه دز یک شرکت خانوادگی است که در سال 1372 در استان خوزستان شهرستان دزفول با اقلیمی گرم و خشک تاسیس و به ثبت رسید .سهامداران شرکت مشتمل بر شش برادر هستند که تحصیلات همه آنها در رشته کشاورزی با گرایش های متفاوت از کارشناسی تا مقطع دکتری می باشد. این شرکت عضو انجمن صنفی تولید کنندگان قارچ خوراکی ایران است.

کارشناسان مجرب این شرکت در مراکز علمی خارج از کشور آموزش های لازم را در مورد مراحل مختلف کا شت ،داشت وبرداشت قارچ خوراکی ، کمپوست مورد نیاز کشت قارچ و تولید بذر قارچ دیده اند.

فارم شماره یک تولید قارچ خوراکی این شرکت شامل آزمایشگاه تولید بذر ،سایت کمپوستینگ و سالن های پرورش قارچ به ظرفیت اسمی 200 تن تولید قارچ در زمستان سال 1374 کلنگ زنی و و محصول آن در روز عید فطر سال 1378 به بازار عرضه گردید.

چیلر ها ، هواساز ها و برج های خنک کننده مورد نیاز در پروژه ذکر شده با توجه به شرایط اقلیمی ومتناسب با آّب و هوای منطقه گرم و خشک دزفول توسط کارشناسان شرکت در محل اجرای پروژه طراحی و ساخته شده است .

فارم شماره 2 این شرکت به ظرفیت اسمی 400 تن تولید قارچ در سال 1383 کلنگ زنی و در سال 1384 به بهره برداری رسید .

در اجرای پروژه فارم 2 معایب و نواقص فارم 1 که طی پنج سال کار و تولید مشخص شده بود اصلاح گردید و هواساز ها و برج های خنک کننده و خطوط انتقال انرژی به صورت منظم و مدرن در کارگاه این شرکت ساخته ، نصب و راه اندازی گردید.

اطلاعات فروشنده

  • نام فروشگاه: جلگه دز
  • فروشنده: جلگه دز
  • هنوز امتیازی داده نشده است!
قارچ قهوه ای 250 گرمی دزفول

قارچ قهوه ای 250 گرمی دزفول

در انبار
فروشگاه:جلگه دز
تماس با فروشگاه
قارچ خشک 50 گرمی دزفول

قارچ خشک 50 گرمی دزفول

در انبار
فروشگاه:جلگه دز
تماس با فروشگاه
محل تحویل خود را انتخاب کنید
آدرس خود را وارد کنید و ما پیشنهاد را برای منطقه شما مشخص کنید.