قارچ نگین 1000 گرمی
توضیحات
قارچ خوراکی سرشار از ارزش غذایی و دارویی زیادی برای زنجیره غذایی انسان می باشد. کلسترول و استرول ها که برای بیماران قلبی مضرند در قارچ ها وجود ندارند و متقابلاً ارژسترون در قارچ موجود است که توسط بدن به ویتامین D تبدیل می شود.
اکثر سبزیجات فاقد اسیدفولیک و ویتامین 12 B هستند در حالی که این مواد در قارچ به میزان قابل ملاحظه ای یافت می شوند. علاوه بر ویتامین های فوق الذکر قارچ مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین C است.
قارچ ها برای اشخاص گیاه خوار به عنوان طعم دهنده غذا مطلوبند و قابل فیریز شدن و نگهداری برای مدت طولانی می باشند و کیفیت خود را نیز از دست نمی دهند. قارچ حاوی مقدار زیادتری ویتامین 12 B و نیاسین در مقایسه با سایر سبزیجات می باشد.
قارچ ها برای اشخاص گیاه خوار به عنوان طعم دهنده غذا مطلوبند و قابل فیریز شدن و نگهداری برای مدت طولانی می باشند و کیفیت خود را نیز از دست نمی دهند.
قارچ حاوی مقدار چشمگیری فسفر، سدیم، پتاسیم و مقدار کمتری آهن و کلسیم، به علاوه حاوی مقدار ناچیزی کانیم، سلنیم و سرب است. قارچ یک غذای ثابت در سبدغذایی مردم کشورهای مختلف با فرهنگ مختلف و به عنوان یک منبع غذایی با ارزش مورد علاقه مردم است و به علاوه به عنوان چاشنی و ادویه مورد استفاده قرار می گیرد.
قارچ به عنوان غذایی کم کالری، دارای ارزش تغذیه ای بالا، درمانگر بیماری ها، مفید برای بیماری های قلب و عروق، غدایی مناسب برای نوجوانان، بزرگسالان و اشخاص دارای بیماری قند است. علم از دیرباز قارچ را به عنوان یک غذای خاص تلقی کرده است. یونانی ها از آغاز تمدن یونان قارچ را یک تقویت کننده بدن برای مبارزه های تن به تن تلقی می کردند. چینی ها قارچ خوراکی را به عنوان اکسیر زندگی مصرف می کردند وعده ای آن را همچون یک غذای خوشمزه مورد ستایش قرار می دادند. رومن ها قارچ را غذای خدابان تلقی می کردند و در گذشته های دور با آن در اعیاد و جشن ها پذیرایی می نمودند. انسان های اولیه قارچ را به عنوان یک نوع خوراکی به دلیل ارزش غذایی آن مصرف نمی کردند بلکه آن را همانند یک چاشنی طعم کننده در غذا مورد استفاده قرار می دادند. بعد از تجزیه آزمایشگاهی قارچ به عنوان یک غذای خوشمزه با ارزش غذایی بالا شناخته شد. علاوه بر آن بعضی انواع قارچ های خوراکی دارای خواص درمانی نیز هستند.
شرکت قارچ نگین فصل در سال ۱۳۸۶ با هدف فعالیت در زمینه تولید قارچ و کمپوست در استان چهارمحال و بختیاری شهرستان شهرکرد ثبت گردید. کارخانه و محل فعالیت شرکت از نظر جغرافیایی در فاصله ۴ کیلومتری شهر شهرکرد واقع شده است. در ابتدا ظرفیت تولیدی ۳۸ تن کمپوست در سال بود که در آن زمان به صورت سنتی توسط نیروهای ماهر کارگری و تجهیزات ساده تولید می شد .با توجه به نیاز بازار و سعی در توسعه کارخانه تصمیم بر آن شد تولید قارچ و کمپوست را به صورت گسترده تر و مکانیزه تولید نماییم در حال حاضر این کارخانه با ظرفیت ۱۲۰۰ تن قارچ و ۲۰.۰۰۰ تن کمپوست تنها تولید کننده کمپوست به روش مکانیزه در غرب کشور می باشد.
اطلاعات فروشنده
- نام فروشگاه: قارچ نگین همدان
- فروشنده: قارچ نگین همدان
- هنوز امتیازی داده نشده است!